De veiling

We hebben een aantal mooie collectors items binnengekregen van de Maestro’s die we voor het goede doel mogen veilen. Natuurlijk hopen we dat deze items, onder deskundige leiding van de veilingmeester en notaris, een fantastisch bedrag zullen opbrengen. De opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan “Muziek voor het Hengelose kind“.

Sander Schelberg

Sander Schelberg heeft als veilingstuk ingebracht:
JAN CREMER – BARBAAR OP IBIZA (KUNST EN BOEK, GENUMMERD EN GESIGNEERD)

Achtergrondinformatie;
Speciaal ter gelegenheid van Jan Cremers tachtigste verjaardag (2020) maakte uitgeverij Joh. Enschedé Amsterdam i.s.m. uitgeverij de Bezige Bij een piëzografie. Uit zijn vruchtbare en succesvolle Ibiza-periode, begin jaren ’60, koos Jan Cremer zelf het schilderij Ibiza nr. 700 uit 1962. Boekhandel Broekhuis kocht de laatste uitgeversexemplaren. Deze genummerde en gesigneerde piëzografie hoort bij de speciale verjaardagsoplage van het boek Barbaar op Ibiza, dat eveneens en bijpassend, genummerd en gesigneerd is.

Conditie: nieuw
Boek in cassette, 432 pagina’s met facsimile-affiche uit 1962. No 70
Gesigneerd door Jan Cremer

Inclusief:
Ibiza nr. 700 (formaat 68 x 92,5 cm, no. 70/80 (Piëzografie )

Gesigneerd door Jan Cremer
Inclusief certificaat

Waarde € 495,00

Jeffrey Spalburg

Jeffrey Spalburg

Deze cabaretier biedt zich aan!
Ik kom graag bij jullie thuis of op het kantoor voor een intiem stand-up comedy optreden.
Als verassing, in de pauze, of gewoon voor de leuk.
Duur: 25 minuten
Datum: Nader te bepalen.

graag tot dan!

Brigiet Schoemaker

Voor mijn veilingitem heb ik de hulp ingeroepen van Corrie Leushuis, eigenaresse van Vrolijk Schilderij. Zij heeft het schilderij gemaakt naar inspiratie van de muziekstukken die ik op 10 juni mag begeleiden als maestro. De keuze voor deze muziekstukken was eenvoudig. Do-re-mi is vanwege de hechte band die ontstaat door liefde én muziek en Mama Mia link ik direct aan de fantastische romantische musical en film die zich afspeelt in mijn favoriete vakantieland, Griekenland. Van beide muziekstukken word ik echt vrolijk en dat heeft Corrie geweldig weten uit te beelden in dit kleurrijke schilderij.  De afmeting is 1 meter bij 1,5 meter en ik blijf er naar kijken.

Jan van Halst

Graag breng ik een masterclass “Leiderschap en teamontwikkeling”.
Dit doe ik graag voor een bedrijf en dan op locatie.

Bij Be Robin ‘Van Baas naar Coach’ richt Jan van Halst zich op leidinggevenden om het beste uit leiders te halen. Als een leidinggevende een werkomgeving creëert waar iedereen zich thuis voelt, zich veilig kan ontwikkelen kan iedereen zijn potentieel optimaal benutten.
Motto: “‘Als je denkt dat je er bent, begint het pas…’”

Bekijk de site of het profiel van deze veelzijdige alleskunner.

Melvin de Boer

Mijn veilingitem gaat worden 2x 18 Holes op de mooiste golfbaan van Nederland: Bernardus Golf waar ook de KLM Open op wordt gespeeld. Het winnende bod krijgt 2x 18 holes op deze uitdagende baan, inclusief een Day Membership waarmee je de hele dag kunt genieten van alle faciliteiten die Bernardus Golf te bieden heeft. Beleef een onvergetelijke dag, waarbij je niet alleen kunt golfen maar ook gebruik kunt maken van de driving range, de tennisbaan, het buitenzwembad en nog veel meer. Kom alvast in de stemming en neem een kijkje op de site van Bernardus Golf!

Judith Hartman

Samen met Huigens Music uit Hengelo hebben we een gitaar beschikbaar gesteld
die door Ilse de Lange is ingespeeld en gesigneerd.
Omdat muziek maken voor en door kinderen zo belangrijk en vooral geweldig
is!!

Martine Fabels - Hengeloërtjes en Stadhuistoren

Wie kent ze niet de beroemde ‘Hengeloërtjes’.

En nu aan jou de kans om er één te bemachtigen. Mijn veilingstuk is een originele stadhuistoren van cortenstaal, zoals je ze ook in de binnenstad van Hengelo ziet. De mooie roestkleur krijgt hij als je hem buiten plaatst. Het Hengeloërtje wordt aangeboden door Jan Wassink van Ledlicht Nederland.


Maar dat is niet alles!

Het andere veilingstuk is een houten stadhuistoren gemaakt door Paul Kleinegris van van ANS. Op de foto is het 100e exemplaar in de maak en deze wordt speciaal voor het mooie doel aangeboden.