Tickets reserveren

De Mixed LIONS Club Hengelo en Stichting Hengelo Cultuurluk zijn trots dat ze op 10 juni 2023 met medewerking van Muziekvereniging Armonia een unieke Maestro competitie organiseren in Schouwburg Hengelo. Tijdens dit evenement zullen zeven bekende Hengeloërs worden opgeleid tot amateur dirigenten en zal de winnaar de titel ‘de Hengelose Maestro’ ontvangen, samen met een zilveren Baton. Maestro is afgeleid van het tv-programma met dezelfde naam, waar bekende Nederlanders zonder ervaring voor een orkest gezet worden. Maar wie zijn die 7 Maestro’s uit Hengelo eigenlijk?

Uw ticket voor de Maestro Voorstelling kunt u  online reserveren via Schouwburg Hengelo, telefonisch bestellen of persoonlijk aan de kassa reserveren.

Openingstijden Kassa

De kassa van Schouwburg Hengelo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur (behalve op nationale feestdagen). Binnen deze openingstijden is de kassa ook telefonisch bereikbaar via 074-255 6789 en per e-mail via info@schouwburghengelo.nl

Telefonische bestellingen kunt u betalen met iDEAL of u ontvangt een factuur en maakt het bedrag zelf over. U kunt uw toegangskaarten op laten sturen (€ 2,50 verzendkosten), afhalen aan de kassa óf de tickets per mail toe laten sturen en zelf uitprinten of tonen op uw telefoon. U kunt uw kaarten ook laten reserveren en binnen 2 weken aan de kassa betalen en afhalen.

Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling is de kassa geopend (bij inleidingen en workshops een half uur). U kunt dan alleen kaarten kopen en afhalen voor de betreffende voorstelling. Telefonisch reserveren is op dit tijdstip niet mogelijk. Aan de kassa kunt u contant betalen, pinnen of met creditcard betalen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44 | 7551 HV Hengelo
Kassa / kaartverkoop 074-255 67 89