Sponsoring in natura of met een Sponsorpakket

We hebben ook een aantal mooie  items binnengekregen van onze sponsoren die we voor het goede doel mogen inzetten.

 

Leenders Bike Totaal, 6000 m2 fietsplezier

Leenders Bike Totaal sponsort een prachtige fiets. Neem ook een kijkje op de site. Leenders biedt maar liefst 6000 m2 eindeloos fietsplezier. Het is een van de grootste tweewielerzaken van Nederland, waar je alle grote merken fietsen, onderdelen en accessoires onder één dak vindt. Specialist in e-bikes en e-mtb’s.

Christian Juwelier en Goudsmeden

Christian sponsort het maken van de zilveren baton. Neem ook een kijkje op de site  van Christian.

Atelier Christian aan de Wemenstraat 55 in Hengelo is al tien jaar een bekend adres voor sieraden. Unieke sieraden ook nog eens, want veel artikelen worden op bestelling naar wensen van de klant gemaakt. Bovendien krijgt u bij Atelier Christian de hoogste prijs voor: Goud, Zilver, Platina, Overige edelmetalen en Diamanten (ook edelstenen boven de 0.10 ct., met of zonder certificaat). Ook is het mogelijk om bij de goudsmid een nieuw sieraad te laten maken van uw oude gouden sieraden.

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Het Nederlandsche Inkoopkantoor, heeft het zilver voor de Baton voor de Maestro’s beschikbaar gesteld. Inkopen en verkoop van edelmetalen is een echt ambacht. De kundige medewerkers van het inkoopkantoor weten waar ze het over hebben. Met meerdere locaties in het oosten van het land is het Nederlandsche Inkoopkantoor een deskundig en betrouwbaar adres sinds 1979. Neem vooral ook een kijkje op de site!

Wastoren® | TÜV-gecertificeerde wasmachinekasten

Wastoren stelt een wasmachinekast WSTT 185 (een toren) beschikbaar voor Maestro. Deze kast is geschikt voor elke ruimte. Wastoren® is een familiebedrijf uit Hengelo, opgericht in 2017. Wat begon als idee om een kast te ontwerpen waarmee je nooit meer bukkend de was hoeft te doen, groeide uit tot een innovatief modulair kastsysteem, 100% veilig en geschikt voor elke wasruimte. De enige wasmachinekast in Europa met een TÜV-certificaat.

De Dondersteen Spellenspeciaalzaak

De Dondersteen sponsort een prachtig pakket gezelschapsspellen. Neem ook een kijkje op hun site. De Dondersteen is dé speciaalzaak in Twente voor gezelschapsspellen, goed speelgoed, puzzels, (kinder)boeken en educatieve materialen.

Beleef de smaak van Italië op haar best bij Intenzo

Intenzo stelt een eetbon beschikbaar. Zinderend, frivool, vol karakter en rijk aan verse ingrediënten. Proef de passie van én voor Italië terug in de verfijnde, seizoensgebonden Italiaanse streekproducten; klassiek en smaakvol of modern en verrassend. Maar altijd voorzien van de unieke Intenzo touch: zinderend, frivool, vol karakter, rijk aan verse ingrediënten en bereid met pure passie. Bekijk alvast de site om in de stemming te komen.

Saluti damesmodewinkel in het centrum van Hengelo

Saluti stelt een kledingbon beschikbaar. Het is een authentieke, gezellige dameskledingwinkel in het centrum van Hengelo. Al ruim 25 jaar een vertrouwd beeld aan de Brinkstraat 10. Door de samenstelling van de merken en de bijpassende accessoires hebben ze voor elke vrouw de juiste outfit. Deze outfit is altijd modieus, draagbaar en comfortabel. Neem een kijkje op de site van Saluti en verbaas je over het brede assortiment.

Stravinsky Hengelo - Eet, drink en geniet!

Stravinsky stelt een eetbon beschikbaar. Verrassend genieten van streetfood, beginnen met het dessert, de á la carte gerechten, healthy breakfast, huisgemaakte appeltaart… Van guilty pleasures tot balansdagen. Van mag het ietsje meer zijn tot glutenvrij. Van kleine smulpaapjes tot grote eters. Van saladeprikkers tot meatlovers.Houd op, schei uit, het kan allemaal bij Stravinsky. Lekker eten & drinken en goed slapen dat doe je bij Stravinsky. Stravinsky weet waar jij blij van wordt. Neem gauw een kijkje op de site

 

Attractiepark de Waarbeek , dagje uit voor het hele gezin

Attractiepark de Waarbeek heeft maar liefst 10! entreekaarten beschikbaar gesteld. Jong en oud kan de hele dag genieten van attracties en speeltoestellen uit heden en verleden. Botsen in de Botsauto’s, draaien in de Swingmill en zwieren in de authentieke Zweefmolen. Maak een ritje in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de Benelux, de Rodelbaan uit 1930. Kom kijken naar Twekky & Postbode Pelle in het nieuwe theater. Kijk gauw op de site wat er allemaal te doen is en de voorpret kan beginnen!

Zinkoop Advies

Zinkoop advies sponsort Maestro Hengelo met een Bronzen Sponsorpakket.

KP Interieur

KP Interieur sponsort Maestro Hengelo met een Zilveren Sponsorpakket. KP Interieur is een Allround interieurbouwer op topniveau. KP Interieur maakt hoogwaardig maatwerk meubilair voor bedrijven, musea, onderwijs, overheden en particulieren. DE mecdewerkers op het kantoor in Haaksbergen zorgen voor de ontwerpen en een kloppende technische tekening. Het team van vakmensen op de productielocatie in Emmen maken het eindproduct waar KP Interieur trots op is. Neem een kijkje op de site >

 

Brokant, eigenzinnig ouder worden

Brokant, eigenzinnig ouder worden, sponsort Maestro Hengelo met een Bronzen Sponsorpakket en drukwerk. Brokant is een organisatie die huisvesting en diensten biedt voor eigenzinnige ouderen. Onder meer met de realisatie van een Brokanthuis in het centrum van Hengelo en de dienst Buuf.
Neem een kijkje op de site van Brokant>

Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler ondersteunt Maestro met een Bronzen Sponsorpakket. De afgelopen eeuw is Huiskes-Kokkeler uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van mobiliteit in onze regio. Gedreven om altijd net dat stapje extra te zetten. Neem een kijkje op de site>

Ruud Marres

Ruud Marres ondersteunt Maestro met een Bronzen Sponsorpakket

Droste Bouwgroep

Droste Bouwgroep ondersteunt Maestro Hengelo met een Bronzen Sponsorpakket. Droste bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen, in de stad en daarbuiten. Bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden, om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. Niet voor niets is de slogan “Bouwen voor het leefplezier”.  Neem een kijkje op de site>

Reerink | Van binnen & buiten goed voor elkaar

Reerink schoonmaak & onderhoud is een betrokken, betrouwbare én duurzame partner voor schoonmaak, groenonderhoud en facilitair. Reerink ondersteunt Maestro Hengelo met een Bronzen Sponsorpakket. Wilt u binnen & buiten alles goed voor elkaar hebben? Zowel schoon als opgeruimd en daarbij niet belastend zijn voor het milieu, neem dan een kijkje op de site.

Tandartspraktijk Coen Wissink

Een mooie lach past bij een zelfverzekerde uitstraling. Daarom heeft Tandartspraktijk Coen Wissink zich naast restauratieve tandheelkunde verder verdiept in de orthodontie en esthetische tandheelkunde. Het tandartsvak blijft zich sterk ontwikkelen, en iedere dag kan Coen weer genieten van nieuwe uitdagingen die op zijn pad komen. Tandartspraktijk Coen Wissink ondersteunt Maestro Hengelo met een Bronzen Sponsorpakket. Neem ook een kijkje op hun site.

MulderVanGeel advocaten - Advocaat & Sparringspartner

Het team van MulderVanGeel advocaten uit Almelo richt zich op de advisering van ondernemers en particulieren op diverse rechtsgebieden, met als  doelstelling snelle en deskundige rechtshulp. Het streven naar een werkbare oplossing voor een juridisch probleem of geschil vormt steeds het uitgangspunt.Geen onnodig uitgebreide memo’s en kostbare uiteenzettingen, maar komen tot praktische en werkbare oplossingen. Indien de gang naar de rechter wel vereist is om voor u het maximale resultaat te behalen, dan staan wij met ons team van ervaren advocaten uit Almelo voor u klaar. MulderVanGeel ondersteunt Maestro Hengelo met een Zilveren Sponsorpakket. Op de site leest u meer over deze Advocaat & Sparringspartner.

 

Wagenaar Mode

Ook Wagenaar is sponsor van Maestro Hengelo. Midden in het centrum van Hengelo vind je de opvallende winkelpanden van Wagenaar Mode. Een modebegrip in de regio sinds 1937; een echte speciaalzaak waar ze nog kennis hebben van pasvorm en kwaliteit. Hier is een goed en eerlijk advies helemaal vanzelfsprekend. Met maar liefst 70 merken onder één dak van maat 34 tot en met maat 48 slaag je gegarandeerd. Je bent van harte welkom! Klik hier om kennis te maken met het modeteam.

 

Tijhuis Totaalinrichting | Méér dan zomaar een inrichter

Tijhuis Totaalinrichting sponsort Maestro Hengelo met een Bronzen Sponsorpakket.Tijhuis is expert in het ontwikkelen en realiseren van mooie en functionele interieurconcepten. Dat doen ze al ruim 16 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren. Van zorg tot horeca en van onderwijs tot overheid, maar ook voor particulieren. Bovendien beschikken ze bij Tijhuis over expertise op het gebied van brandveiligheid, technologie, duurzaamheid, gebruikersaspecten etc. Neem een kijkje op de site 

Drost Letselschade

Drost letselschade is sponsor van Maestro Hengelo met een Bronzen Sponsorpakket. Drost Letselschade biedt hulp aan slachtoffers van letselschade. Hebt u letselschade opgelopen? Dan kunt u de hulp van een deskundige goed gebruiken. De experts van Drost kunnen als geen ander vaststellen, of u recht hebt op een vergoeding van uw letselschade. Drost wikkelt uw schade af en zorgt dat u krijgt waar u recht op hebt. Wilt u deskundig en kosteloos advies? Dan moet u bij Drost Letselschade zijn. Neem een kijkje op de site 

Brok Interieur

Al 90 jaar is Brok Interieur midden in het centrum van Hengelo gevestigd aan de Drienerstraat. Met ruim 3000 vierkante meter aan designmeubelen kun je eindeloos veel inspiratie op komen doen. Brok beschikt ook over een slaap- en textielafdeling voor het lekkerste bed, de mooiste gordijnen of de meest passende vloer. Neem een kijkje op de website.  Top dat ook Brok interieur Maestro ondersteunt met een bronzen sponsorpakket.

Coulisse Raamdecoratie

Coulisse sponsort Maestro Hengelo met een een bronzen sponsorpakket.. Coulisse is een familiebedrijf dat sinds 1992 wereldwijd toonaangevend specialist is op het gebied van slimme raamdecoratie. Coulisse is sterk in innovatieve oplossingen voor de raamdecoratie-industrie over de hele wereld.  Lees er meer over op de website.

 

 

Tandartsenpraktijk Beethovenlaan

Tandartsenpraktijk Beethovenlaan, een vooraanstaande kliniek met een breed scala aan specialisaties variërend van algemene tandheelkunde tot orthodontie, steunt Maestro Hengelo met een bronzen sponsorpakket. Meer informatie over hun diensten is te vinden op hun website.

Tuincentrum Borghuis

Tuincentrum Borghuis, gevestigd in de regio Hengelo, biedt een breed assortiment aan tuinartikelen. Variërend van tuinplanten en bloemen tot tuinmeubelen en decoratie om de buitenruimte te verfraaien. De website, https://www.tuincentrumborghuis.nl/, biedt een uitgebreid overzicht van alle producten en diensten, evenals nuttige tuinierstips en informatie over komende evenementen.